UDVIKLING der giver mening!

stresscoaching

Et liv uden stress?

Stresscoaching

Jeg kan ved hjælp af stresscoaching hjælpe dig med at skabe et overblik over din situation, og hvad der skal til for, at du kan genfinde balancen og trivslen i dit liv.


Føler du dig drænet for energi, har du svært ved at finde ro, eller svært ved at overskue dagligdagen? Dette er er blot nogle af mange stresssymptomer. Det er helt naturligt, hvis du er i tvivl om du har stress, da symptomerne ofte varierer og er diffuse.

Stresscoaching er for dig der oplever

 • At have mistet livsglæden og interessen for dagligdagen
 • Du trækker dig socialt, er fraværende og distræt og måske føler, at din hjerne og krop slet ikke fungerer
 • Uforklarlig træthed, hovedpine og manglende overskud
 • Uro i kroppen, svært ved at slappe af, tankemylder og søvnløshed
 • Problemer med at koncentrere dig, huske og bevare overblikket
 • Evt. er sygemeldt fra dit arbejde

Hvad er stress?

Stress er en helt naturlig biologisk reaktion der udløses, når vi føler os truet, mentalt presset eller fysisk overbelastet.

Stresshormonerne kortisol og adrenalin aktiveres og hjælper kroppen til at håndtere situationer hvor vi føler os truet, mentalt presset eller fysisk overbelastet.

Blodet pumpes hurtigere rundt i kroppen og der kommer mere ilt til hjerne og muskler – vi får på kort tid en større mængde energi til rådighed.

En fantastisk reaktion hvis vi skal præstere noget ekstraordinært indenfor en begrænset tidsperiode – men hvis vi belastes fysisk, mentalt eller psykisk over en længere periode, uden mulighed for restituering, så vil det på et tidspunkt medføre alvorlige negative konsekvenser.

“Mennesker med stress er ikke svage –

mennesker med stress har været stærke for længe”

stresscoaching

Hvorfor skal du vælge et stresscoaching forløb hos mig?

Et stresscoaching forløb hos mig vil give dig:

 • Indsigt i din situation
 • Viden om stress
 • Mere overskud og overblik
 • Klarhed over hvad der er vigtigt for dig og hvordan du finder hjem til dig selv
 • Større livsglæde og bedre livskvalitet
 • Indsigt i hvad du kan gøre for at slippe af med din stress
 • Større indre ro og balance
 • Stresshåndtering med fokus på selvomsorg, motivation og energistyring
 • Værktøjer og teknikker til hvordan du forebygger fremtidig stress

Professionel stresscoach

Som professionel stresscoach har jeg de nødvendige værktøjer til, at du kan få overblik over din situation og genfinde balancen i dit liv.

Ifølge Sundhedsstyrelsen er andelen af voksne danskere med en høj score på stressskalaen steget fra 21% i 2013 til 29% i 2021.

Føler du, at du er blevet en del af denne statistik, så kan jeg hjælpe dig.

Mere end stresscoaching

Udover stresscoaching kommer mine kunder også til mig for blandt andet 1-1 coaching, hvor jeg via personlige dialoger kan hjælpe den enkelte med personlige mål. Derudover hjælper jeg også forretningsfolk med ledelsescoaching, hvor jeg har hjulpet mange personer med personlig udvikling i deres karrierer.

Personlig udvikling handler om at opdage og realisere dit potentiale og leve det liv, du ønsker. Det kan være udfordrende at finde sig selv og arbejde med de interne og eksterne faktorer, der forhindrer dig i at opnå det du ønsker. En professionel coach kan være en god løsning i denne situation, da en coach kan hjælpe med at identificere de begrænsende overbevisninger og adfærdsmønstre, der kan hindre fremskridt. En coach giver støtte, feedback og har en struktureret tilgang til personlig udvikling. En coach kan hjælpe en person dig at genfinde dig selv og opnå dit fulde potentiale.

Tag kontakt til mig allerede i dag.

Priser for online 1-1 coaching

Jeg tilbyder altid en gratis uforpligtende forsamtale, hvor du kan fortælle lidt om hvad du gerne vil arbejde med og jeg kan fortælle om coaching og hvad jeg kan tilbyde.

Alle samtaler foregår online eller pr. telefon medmindre andet er aftalt. Hvis mødet foregår online vil jeg inden vores første online møde, sende dig en guide til hvordan du logger på mødet mv. og er altid klar til at hjælpe dig, hvis du oplever tekniske udfordringer undervejs.

Første session har en varighed af 1 1/2 time, efterfølgende sessioner har en varighed af 1 time.

Uforpligtende forsamtale er altid GRATIS

1 session 900 kr. (inkl. moms for private/ekskl. moms for virksomheder)

Et forløb a 6 sessioner koster 4.800 kr. (inkl. moms for private/ekskl. moms for virksomheder)

Et forløb a 10 sessioner koster 7.000 kr. (inkl. moms for private/ekskl. moms for virksomheder)

Ved afbud mindre end 24 timer før sessionens start forbeholder jeg mig retten til at opkræve fuldt honorar for den aftalte session.

Betaling foregår via MobilePay.