UDVIKLING der giver mening!

Om mig

Hvem er jeg?

Lidt om mig og min historie

Jeg er certificeret life og business coach, ledelsescoach og stresscoach under ICF (International Coach Federation). Jeg er uddannet jurist og har arbejdet som advokat. Jeg har 14 års ledererfaring på forskellige niveauer herunder på vicedirektørniveau. Jeg brænder for at arbejde med udvikling af mig selv, andre mennesker og organisationer.

Jeg har oplevet at alt går som jeg gerne vil have det. Men jeg har også oplevet, når det hele bliver svært og hvor jeg har skulle træffe svære beslutninger eller har måttet acceptere, at det er som det nu engang er.

Jeg er motiveres af at arbejde med udvikling – udvikling af mennesker og organisationer!

Jeg arbejder hele tiden mine værdier og prioriteringen af mine værdier skifter løbende.

Jeg forsøger at leve efter udvalgte værdier.

Mine værdier

Åbenhed, Empati, Glæde, Kærlighed, Tillid, Mod, Nysgerrighed, Frihed, Eventyr & Kreativitet

Hvem er jeg?

Jeg er 47 år, gift og mor til 4. Jeg har 20 års erfaring i at arbejde med mennesker som advokatfuldmægtig/advokat, leder i det offentlige og coach.

Jeg brænder for, at bidrage til at mine klienter finder ind til sig selv, finder troen på sig selv/ egne styrker, får øjnene op for hvad det er de ønsker og finder modet til at turde gå efter det.

Det er meget vigtigt for mig, at mine klienter efter et endt forløb hos mig mærker, at de står stærkere og har fået redskaber der også fremadrettet kan bidrage til, at de kan udfolde den de er – med alt hvad de er.

Jeg tror på, at mine klienter blandt andet gennem stresscoaching har uanede muligheder og styrker og at min opgave som coach er, at understøtte den enkelte i inkludere alle dele dele af sig selv.

Selvudvikling er for mig en proces der aldrig slutter – Jeg er på vej. Jeg har på min vej lært, at jeg skal sætte pris på og stå ved alle dele af mig selv – både mine gode men også alle min dårlige sider. Jeg har lært, at jeg står stærkest når jeg står ved mig selv, tager ansvar for at sige til og fra og når jeg tør udfordre mig selv.

Jeg har stået i svære situationer, hvor jeg har måtte grave meget dybt for at finde ind til modet og troen på mig selv. Jeg har på min vej lært, at der ikke findes quick fixes og at det kun er mig der kan gå vejen.

Er du også på vej og ønsker du, at jeg skal være din coach på vejen?

Så kontakt mig på 0045 51907750 eller send mig en besked – det er helt uforpligtende!

Mine uddannelser & kurser

Mastercoach, Sofia Manning – (afsluttes ultimo 2023)

Certificeret ledelsescoach, Sofia Manning

Certificeret ledelsescoach, Sofia Manning

Enneagram profilværktøj, Henriette Claydon

Arbejdsmiljøuddannelsen, Crecea

Videnskab og lidenskab i ledelse, Cairos

Substantiel ledelse, Cairos

Forretningsudvikling og strategi

Personaleledelse og psykologi

Resultatorienteret ledelse

Coaching og feedback

Leadership pipeline

Projektledelse 1 & 2, Mannaz

Advokatbestalling – Advokatuddannelsen

Cand.jur AU